Vitun vastuu.

26.07.2011 - 14:35 / emmi.


Kategoria: Luokittelematon.60 vastausta - “Vitun vastuu.”

 1. odessa Kirjoittaa:

  Hyvä nimimerkki niinpäniin, en tarkoittanut että kuka tahansa voi olla mitä vaan. Kaikki eivät tietenkään voi ryhtyä presidenteiksi tai huippumalleiksi tai maailman parhaiksi urheilijoiksi vaikka kuinka haluaisivat. Mutta JOKAINEN on kykenevä muuttamaan omaa asennettaan vähän positiivisemmaksi, lopettamaan ruikutuksen ja tekemään asioille jotain. Kritisoin näiden beta-miehiksi itseään kutsuvien katkeraa asennetta, sellaista “ei mistään kuitenkaan mitään tuu kun oon jo valmiiks saanu näin huonot geenit” -asennetta. Kritisoin myös sitä, kuinka he ulkoistavat ongelmansa jollekin muulle, vaikka ei ole kenenkään velvollisuus tulla tarjoamaan heille pillua tai hakemaan heitä kotoaan koneen äärestä. Sieltä on osattava lähteä itse.

  Ymmärrän kyllä, että tietokoneen maailmasta ulkomaailmaan astuminen voi olla vaikeaa, mutta jos vaihtoehtona on elämänikäinen katkeroituminen ja mökkihöperöityminen, olisin valmis näkemään vähän vaivaa… On olemassa erilaisia itsetuntokursseja. On olemassa terapiaa. Myös monien harrastusten kautta voi saada itsetunnon kohoamaan, kun huomaa oppivansa uutta ja pääsevänsä osaksi uutta porukkaa. Joskus ulkoisten asioiden muuttaminen voi vaikuttaa positiivisesti myös sisäiseen fiilikseen: uudet vaatteet, uusi kampaus… Pikkujuttuja, mutta voivat parantaa oloa paljon.

  Ja mitä naisten pokailuun tulee, voisi miettiä minkälainen nainen itselle sopisi. Muistan lukeneeni jonkun yli kolmekymppisen, ylipainoisen ja itseään nörtiksi kuvailevan miehen blogia, jossa hän valitti, ettei saa naista. Blogista kävi ilmi, että mies lähestyy lähes poikkeuksetta vain n. 18-19 -vuotiaita bileprinsessoja, jotka surutta pilailevat hänen kustannuksellaan ja nauravat päin naamaa. Tästä miehen katkeruus naisia kohtaan tietysti kasvaa. Jos et itse viihdy teinien suosimissa yökerhoissa, miksi luulisit tapaavasi siellä elämäsi naisen? Naistenkin maailmassa on ns. alfanaaraita, joilla riittää mieskandidaatteja joka sormelle. Heitä ei ehkä ujon ja hiljaisen tyypin kannata ensimmäiseksi lähestyä, siinä voi saada ikävästi turpiinsa.

 2. Tapio Kirjoittaa:

  “Vitun vastuu” -strippi(!) on paljastava. Kommenteista nään, että moni on housut kintuissa jäänyt asiaa miettimään. Kaksi asiaa – molemmat hyviä asioita, joita tämä taideteos on saanut aikaan – on, että osa porukasta arvostaa itse teosta, ja toinen asia on, että osaan porukasta kalikka kalahtaa.
  Ne, jotka arvostavat teosta eivät tässä älähtelijöiden älämölössä tietenkään saa ääntään kuuluville, ja koska sen tietävät, viisaasti pysyvät vaiti.
  Kun taas ne!, joihin kalahtaa, eivät, miten sen nyt kauniisti sanoisi, halua sanoa mitään, mistään. “Olet väärässä”, “Elä tuu tänne piirteleen!”, “Minä sulle kohta stripin piirrän, tai itken ja piirrän!” Tuollaiset kommentit kertovat, että ei, en halua, että minua hämmennetään. “Elä hämmennä!”
  Siis, hienosti hämmennetty. …ja mä kattelin pitkään tota kuvajälkee ja noita repliikkejä puhekuplissa…ja huomasin tykkääväni. Ei tartte selittää eikä selitellä, sen kun vaan tykkää. Niin minä teen! T. Tapio

 3. Vestigia Kirjoittaa:

  Odessa, nythän mielipiteesi vaikuttavat paljon paremmilta. Betamiehillä on siis sittenkin lupa vaatia yhteiskunnalta jonkinlaista apua esim. itsetuntokurssien, terapian tms. muodossa? Sain aikaisemmista jutuista sellaisen käsityksen, että naisettomuus on heidän oma vikansa eikä yhteiskunnan tarvitse välittää siitä.

  Hetki sitten paheksuit sitä, että joku ajattelee itseään “betamiehenä”, mutta nyt kirjoitat itse kuinka miesten kannattaisi ymmärtää oma tasonsa ja säätää tavoitteitaan sen perusteella. Eikö kyse ole aivan samasta asiasta?

  Minusta strippi on ihan hauska. Vaikka itse vitsin ydin oli aika köykäinen, jaksoivat pienet yksityiskohdat (Suomen lippu, korvanappi, jne.) naurattaa.

 4. Ninni Kirjoittaa:

  Tämä on mainio, kuten blogisi muutenkin. Noita kommentteja selaillessa ajauduin taas kerran hämmästelemään ihmisten kyvyttömyyttä tajuta esimerkiksi sarkasmia tai kärjistyksiä. Täytyypä yrittää itsekin vähän taas rohkaistua ilmaisemaan mielipiteitä blogissa(kin)…

 5. Melissa Kirjoittaa:

  Hahhah loistavasti kiteytetty se, että ei todellakaan ole naisen vika jos joku ampuu 10 koulutoveriaan.

 6. » huomautus apetta rengeille Kirjoittaa:

  […] taas ei voi viedä, koska me osaamme ihan itsekin päättää, ketä panemme ja ketä emme, sekä määritellä kenen, milloin ja miten haluamme itseämme lähestyttävän. Sitä sanotaan […]

 7. [vanhoja] huomautus Kirjoittaa:

  […] taas ei voi “viedä”, koska me osaamme ihan itsekin päättää, ketä panemme ja ketä emme, sekä määritellä milloin ja miten haluamme itseämme lähestyttävän. Sitä sanotaan […]

 8. petrus Kirjoittaa:

  On kyllä hyvä sarjis taas, pakko sanoa.

  Ihme kun kaikki miehet on niin seksuaalisten halujensa vallassa, miksei itsestä tunnu siltä. Ei mikään pillunpuute saa minua ainakaan ammuskelemaan toisilta aivoja pihalle.
  Naisilla on oikeus olla antamatta. Samoin miehillä tietty. Se on yksilön oikeus määrätä omasta kehostaan ja kuka sitä saa koskettaa. Ennemmin tällaisia yksinäisiä miehiä voisi johdatella teraupeutin luo, jonka luona juteltais asiat selviksi ja opetettais samalla vähän hallitsemaan niitä haluja ja tunteita. Ärsyttää tämmöinen jotenkin yksilön identiteetin ja vapauden riiston ajatuskin, että pitäis pillua isänmaan nimessä jaella hyi.

 9. Sarjakuva on vahva viestinviejä ‹ Tuima Kirjoittaa:

  […] Sarjakuva voi toimia myös yhteiskunnallisessa keskustelussa vahvana viestin viejänä. Toimittaja Markus Määttäsen 23.7.2011 Aamulehteen kirjoittama mielipideteksti Tytönpuute sairastuttaa miehenalun )herätti laajaa keskustelua ja Määttänen joutui julkisesti pahoittelemaan kirjoitustaan. Myös Valve osallistui keskusteluun omalla vastineellaan Vitun vastuu […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Archives

Blogs I like.

Me elsewhere.

Categories